Проєкт "Молодий педагог на шляху до майстерності"

2024-02-16

Дошкільна освіта вимагає особливого підходу до навчання та розвитку дітей. Однак, не менш важлививим є підтримка та навчання педагогів, які працюють у дошкільних закладах. В межах проєкту "Молодий педагог на шляху до майстерності" методисти-початківці познайомилися з досвідом роботи вихователя-методиста ДНЗ №34 "Дніпряночка" Лариси Кумпанської, яка ознайомила колег з використанням інтерактивних методів роботи, що сприяють активному навчанню та професійному зростанню педагогів.

Педагог ознайомила колег ефективними інтерактивними форми роботи:
✔️метод "мозкового штурму" - педагоги разом генерують ідеї та рішення, щоб знайти найкращі підходи до виховання та навчання дітей.
✔️групові дискусії- допомагають вирішувати конкретні проблеми та шукати оптимальні рішення на базі власного досвіду та досвіду колег.
✔️проведення майстер-класів та тренінгів - педагоги можуть вдосконалювати свої навички та ділитися досвідом з колегами.
Завідувач закладу Олена Перцева підсумувала та наголосила, що інтерактивні методи роботи з педагогами у дошкільному закладі створюють атмосферу співпраці, творчості та взаємного навчання, що сприяє підвищенню якості дошкільної освіти та задоволенню від професійного зростання. Вихователям-методистам провели екскурсію закладом, де вони мали змогу ознайомитись з осередками та STREAM-лабораторією.

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi